+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri Palasik

SP-G75 120ml Kaca ésénsial Minyak Aromaterapi diffuser


Rincian gancang
Tempat Asal: Shenzhen
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-G75
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 500 Potongan
harga: Negotiable
Rincian bungkusan: 24 Potongan / karton
Waktos pangiriman: 25-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran: 50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa: buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

Kaca Minyak ésénsial 120ml Kaca Aruserapi

Fungsi sareng fitur utama:

1.7 Lampu LED soothing: Warna tiasa dipiceun atanapi disetél ka hiji warna anu tetep, Cahaya wengi sampurna pikeun kamar pangkeng budak sareng cahaya wanda pikeun nyiptakeun suasana romantis.

2.Safe nganggo sareng kaluaran halimun: Kami nganggo PP sareng ABS ngadamel diffuser. Henteu bpa, euweuh zat toksik. Bahan ieu sami sareng botol orok ', ngajaga bahan-bahan aktif minyak penting. Aranjeunna leutik, gampang dibawa diffuser gaduh kapasitas tank cai 120ML. Tambahkeun tetes panggih 2-3 ka cai tiasa ngahontal pangaruh aromaterapi. Éta praktis sareng ekonomis.

3. Kado Kreatif Anu Dipikirkeun: diffuser kaca aromaterapi ieu gaduh desain anu khusus, anu matak kaget pikeun baraya sareng réréncangan, hayu aranjeunna santai sareng nikmati efek terapi aromaterapi sareng minyak penting.

4.Safe & Auto-off: Sensor tingkat cai, Panyusun otomatis sacara otomatis lamun tingkat cai langkung handap tina tingkat aman, mastikeun hirup anu langkung lami.


spésifikasi
kapasitas 120ml
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100-240V 50 / 60HZ
hasil DC24V, 500mA
material Gelas + ABS + PP
cahaya Lampu LED warni
Jilid kasalahan 30-35ml / jam
Timing Terakhir 4-6hours
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan Φ130 * 240mm
beurat unit 800g
Ukuran kotak warna 147 * 147 * 290mm
paket 12 potongan / karton
ukuran karton 46.5 * 34.5 * 55CM
NW / karton kgs 12
GW / karton 13kgs


Taros Kami