+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-G75 120ml Kaca ésénsial Minyak Aromaterapi diffuser


Rincian gancang
Tempat Asal:Shenzhen
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-G75
sertifikasi:ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum:500 Potongan
harga:Negotiable
Rincian bungkusan:24 Potongan / karton
Waktos pangiriman:25-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran:50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa:buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

Kaca Minyak ésénsial 120ml Kaca Aruserapi 

Fungsi sareng fitur utama:

1.7 Lampu LED soothing: Warna tiasa dipiceun atanapi disetél ka hiji warna anu tetep, Cahaya wengi sampurna pikeun kamar pangkeng budak sareng cahaya wanda pikeun nyiptakeun suasana romantis.

2. Anggo aman sareng kaluaran kabut: Kami nganggo PP sareng ABS pikeun ngadamel diffusers. Teu aya bpa, teu aya zat toksik. Bahan-bahan ieu sami sareng botol orok ', ngajaga bahan aktif tina minyak atsiri. Éta leutik, gampang dibawa Diffuser ngagaduhan kapasitas tanki cai 120ML. Tambahkeun 2-3 tetes sarieun kana cai tiasa ngahontal pangaruh aromaterapi. Éta praktis sareng ékonomis.

3. Kado Kreatif Anu Dipikirkeun: diffuser kaca aromaterapi ieu gaduh desain anu khusus, anu matak kaget pikeun baraya sareng réréncangan, hayu aranjeunna santai sareng nikmati efek terapi aromaterapi sareng minyak penting.

4. Aman & Pareuman-otomatis: Sensor tingkat cai internal, otomatis pareum nalika tingkat cai langkung handap tina tingkat anu aman, mastikeun kahirupan anu langkung lami.


spésifikasi
kapasitas120ml
sora<35dB (A)
ngasupkeunAC100-240V 50 / 60HZ
hasilDC24V, 500mA
materialGelas + ABS + PP
cahayaLampu LED warni
Jilid kasalahan30-35ml / jam
Timing Terakhir4-6hours
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuanΦ130 * 240mm
beurat unit800g
Ukuran kotak warna147 * 147 * 290mm
paket12 potongan / karton
ukuran karton46.5 * 34.5 * 55CM
NW / kartonkgs 12
GW / karton13kgs


Taros Kami