+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-G63 120ml Karajinan-Ukiran Ukiran Arusemapi


Rincian gancang
Tempat Asal:Shenzhen
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-G63
sertifikasi:ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum:500 Potongan
harga:Negotiable
Rincian bungkusan:24 Potongan / karton
Waktos pangiriman:25-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran:50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa:buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

120ml Kerucung Aromaterapi Kerajinan Diffuser 

Fungsi sareng fitur utama:

1.PELAJAR leutik kalayan kaéndahan anu ngajentul: diffuser téknologi Eco énggal nyayogikeun sepi sareng hemat énergi kalayan Otomatis pareum. 7 warna LED anu éndah dina ngarobah lampu atanapi hiji warna tetep. Ngarasakeun kaéndahan anu ngajentul, eusian kamar anjeun ku aroma stimulasi mini pelembab & difusser sareng nyiptakeun suasana anu damai, elegan sareng ngundang.

2. HOMIDIFERARAROMA: Kapasitas cai 120mL. Durasi 4-8 jam. Anggo salaku diffuser minyak, mesin mist, ionizer, atomizer, purifier, moisturifier, air refresher. Ngaliwatan prosés ieu, aromaterapi salaku pangobatan anu énergi sareng rélaxasi dianggap pisan salaku pilihan kaséhatan anu kuat.

3.Super Tenang: Ngadopsi téknologi ultrasonik, teu aya gangguan anu ngaganggu nalika misting. Éta moal ngaganggu anjeun bobo atanapi damel, Nambahkeun minyak atsiri anu anjeun resep, ngaleupaskeun aroma anu pikaresepeun sareng ningkatkeun kualitas hawa, sahingga anjeun hirup langkung bahagia.

4. Karajinan Kerung-Ukiran Ekslusif: diffusers aromaterapi ieu hadir nganggo tutup kerung berukir bodas sareng dasar sisikian kai. Desain Palasik sareng elegan. Ngahias kamar anjeun, kantor ruang tamu, diajar, salon, SPA, Yoga, jsb sareng naekeun suasana. Éta ogé tiasa janten kado anu hadé pikeun kulawarga sareng babaturan anjeun.


spésifikasi
kapasitas120ml
sora<35dB (A)
ngasupkeunAC100-240V 50 / 60HZ
hasilDC12V, 1mA
materialABS + PP
cahayaLampu LED warni
Jilid kasalahan20-25ml / jam
Timing Terakhir4-6hours
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuanΦ95x173mm
beurat unit480g
Ukuran kotak warna100 * 100 * 245mm
paket24 potongan / karton
ukuran karton46 * 44 × 33.5cm
NW / kartonkgs 11.5
GW / kartonkgs 12.5


Taros Kami