+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Promosi kalapa SP-G48 150ml promosi minyak penting diffuser minyak esensial


Rincian gancang
kapasitas 150ml
kakuatan input 12W
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100240V 50 / 60HZ
hasil DC24V, 500mA
material ABS + PP
cahaya 7 lampu LED lampu
otomatis Teras damel
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan Φ124 * 155 (H) mm
beurat unit 270g
Ukuran kotak warna 13.8x13.8x16.5cm
paket 12pcs / ctn
ukuran karton 58x44.6x20.5cm
NW / karton kgs 3.24
GW / karton kgs 6.05


Panjelasan Produk

Promosi kalapa 150ml pédah diffuser minyak penting ultrasonik

Ngadamel gaya hirup seungit sareng nyaman

Fungsi sareng fitur utama:

Desain 1.Classic kalayan tombol kontrol anu langkung gampang

Kapasitas 2.150ml nyumponan panggunaan aromaterapi normal

Kapasitas 3.Moisture sakitar sakitar 20ml / jam anu tiasa langkung ti 7 jam sareng cocog pikeun rohangan 15-20㎡.

4.Light sareng warni sareng dirobih sacara otomatis

5.Saya harga kalapa tiasa dianggo salaku kado atanapi kanggo promosi

6.Auto-daya pareum waktos teu aya cai atanapi waktos naék.


spésifikasi
kapasitas 200ml
kakuatan input 12w
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100-240V 50 / 60HZ
hasil DC24V / 500MA
material ABS + PP
cahaya 7 lampu LED lampu
otomatis 60/120 / 180min / ON
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai atanapi waktos parantos naék
Ukuran satuan 12 * 12 * 19cm
beurat unit 230g
Ukuran kotak warna 124 * 124 * 192mm
paket 32pcs / ctn
ukuran karton 51.5 * 51.5 * 42cm
NW / karton kgs 12.5
GW / karton kgs 13.5


Taros Kami