+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Promosi kalapa SP-G48 150ml promosi minyak penting diffuser minyak esensial


Rincian gancang
kapasitas150ml
kakuatan input12W
sora<35dB (A)
ngasupkeunAC100240V 50 / 60HZ
hasilDC24V, 500mA
materialABS + PP
cahaya7 lampu LED lampu
otomatisTeras damel
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuanΦ124 * 155 (H) mm
beurat unit270g
Ukuran kotak warna13.8x13.8x16.5cm
paket12pcs / ctn
ukuran karton58x44.6x20.5cm
NW / kartonkgs 3.24
GW / kartonkgs 6.05


Panjelasan Produk

Promosi kalapa 150ml pédah diffuser minyak penting ultrasonik

Ngadamel gaya hirup seungit sareng nyaman

Fungsi sareng fitur utama:

Desain 1.Classic kalayan tombol kontrol anu langkung gampang 

Kapasitas 2.150ml nyumponan panggunaan aromaterapi normal

Kapasitas 3.Moisture sakitar sakitar 20ml / jam anu tiasa langkung ti 7 jam sareng cocog pikeun rohangan 15-20㎡.

4.Light sareng warni sareng dirobih sacara otomatis  

5.Saya harga kalapa tiasa dianggo salaku kado atanapi kanggo promosi

6.Auto-daya pareum waktos teu aya cai atanapi waktos naék. 


spésifikasi
kapasitas200ml
kakuatan input12w
sora<35dB (A)
ngasupkeunAC100-240V 50 / 60HZ
hasilDC24V / 500MA 
materialABS + PP
cahaya7 lampu LED lampu
otomatis60/120 / 180min / ON
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai atanapi waktos parantos naék
Ukuran satuan12 * 12 * 19cm
beurat unit230g
Ukuran kotak warna124 * 124 * 192mm
paket32pcs / ctn
ukuran karton51.5 * 51.5 * 42cm
NW / kartonkgs 12.5
GW / kartonkgs 13.5


Taros Kami