+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri Palasik

SP-G38 120ml Handmade Glass Ultrasonic Aroma diffuser


Rincian gancang

Tempat Asal: Shenzhen
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-G38
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 500 Potongan
harga: Negotiable
Rincian bungkusan: 12 Potongan / karton
Waktos pangiriman: 25-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran: 50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa: buah 100000 per bulan



Panjelasan Produk

Kaca 120mm Handmade Glass Ultrasonic Aroma diffuser

1.7 Ngarobih Lampu LED Warna: Perédah Minyak Inténsif Nyipta Imajinasi Anak anjeun sareng 7 Ngarobih Cahaya Mood, masing-masing tiasa laras antara modeu Cahaya sareng Dim, warna tiasa diatur ajeg. Lampu hébat kanggo barudak sieun tina poék dina waktu sare.7 warna cahya (Bodas, pink, oranye, konéng, héjo, biru, wungu) tiasa disaluyukeun antara modeu siklus bertahap sareng modeu dibereskeun hiji warna.

2.Diffuser / Humidifier / Cahaya Peuting: Turunkeun minyak karesep anjeun sareng gemar panyebaran aroma bari ngaleungitkeun hawa. Ogé éta tiasa jadi humidifier tanpa minyak pikeun nambihan deui cai. Lampu LED warna romantis 7 mencetak imajinasi anak anjeun. 7 warna ngagenténg kana warnana atanapi tetep hiji warna.

Bahan-bahan Kualitas Tinggi: Luar tina bahan anu unik sareng kaca khusus. Nalika datang ka diffuser minyak pati premium kami, urang nyiptakeun titik anu sanés tapi bahan-bahan anu saé luhur, aman, sareng ramah écoosi. salaku state-of-the-art production prosés sareng kontrol kualitas anu ketat.

4. PELABUR: Pédah pikeun minyak ésénsial gedéna ukuran leutik sareng endah. Tanpa ngawaskeun sakumna rohangan, gampang meunang tempat dina méja salaku perusahaan nalika bobo / damel / maca /. Desain portabel ngajadikeun mini humidifier ieu gampang dibungkus dina koper anjeun kanggo ngamimitian perjalanan anu aromatik.

5.PERFECT GIFT IDEAS: diffuser minyak pareum otomatis nalika cai ngalir. Diffuser seungit ieu moal ngaganggu studi anjeun, damel atanapi sare. Cocog pikeun Imah, Yoga, Pesanggrahan, Kantor, sareng sajabana ideu anu sampurna pikeun kulawarga sareng babaturan anu resep aromaterapi atanapi tiasa nampi penyembuhan Aromaterapi.


spésifikasi
kapasitas 120ml
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100-240V 50 / 60HZ
hasil DC12V, 1A
material KOLEKA + ABS + PP
cahaya Lampu LED warni
otomatis 4H / 8H / ON
Jilid kasalahan 15-30ml / jam
Timing Terakhir 4-8hours
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan Φ9.4 * 21.2cm
beurat unit 700g
Ukuran kotak warna 14.6 * 14.6 * 27.2cm
paket 12 potongan / karton
ukuran karton 44x44.5x55.7cm
NW / karton kgs 11.5
GW / karton kgs 12.5


Taros Kami