+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri Palasik

SP-G29 WOODGRAIN ULTRASONIC AROMA DIFFUSER


Rincian gancang
Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-G29
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 1Piece
Rincian bungkusan: 51.5 * 51.5 * 42cm / 32pcs
Supply Pangabisa: buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

WOODGRAIN ULTRASONIC AROMA DIFFUSER

Fungsi sareng fitur utama:

· Toel pelindung aroma ultrasonic ultrasonic layar pikeun gampang dianggo

· Lampu LED anu warna-warni sareng lampu lampu diatur

· Setélan Timer, tatanan na nyaéta 60/120 / 180min / ON

· Dua modél kerja (Kontinyu sareng intermiten) nyayogikeun kabutuhan anu béda

· Kapasitas lembab 25-40ml / H

· Waktos damel kontinyu: 5-8h

· Diffuser aroma ultrasonik modern anu klasik ieu bakal cocog sareng ngahias bumi sareng kantor anjeun.

· Daya listrik otomatis upami teu aya cai atanapi waktos parantos naék


spésifikasi
kapasitas 200ml
kakuatan input 12w
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100-240V 50 / 60HZ
hasil DC24V / 500MA
material ABS + PP
cahaya 7 lampu LED lampu
otomatis 60/120 / 180min / ON
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai atanapi waktos parantos naék
Ukuran satuan 12 * 12 * 19cm
beurat unit 230g
Ukuran kotak warna 124 * 124 * 192mm
paket 32pcs / ctn
ukuran karton 51.5 * 51.5 * 42cm
NW / karton kgs 12.5
GW / karton kgs 13.5


Taros Kami