+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri Palasik

SP-G02 100ml diffuser aroma keramik populér


Rincian gancang
Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-G02
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 1Piece
Rincian bungkusan: 49.5X37.5X36.5cm / 12pcs
Supply Pangabisa: buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

100ml diffuser aroma keramik populér

Fungsi sareng fitur utama:

· Bahan keramik pikeun penampilan luhur

· Lampu LED anu warna-warni sareng lampu lampu diatur

· Setélan Timer, tatanan na nyaéta 30/60/120 / 180min (ON)

· Kamampuan kalembaban 30ml / H

· Waktos damel kontinyu: 3-5h

· Diffuser aroma ultrasonik modern anu luhur, klasik sareng cocog sareng ngahias bumi sareng kantor modern anu dihias kelas luhur, bahkan hotél méwah.

· Daya listrik otomatis upami teu aya cai atanapi waktos parantos naék


spésifikasi
kapasitas 100ml
kakuatan input 12W
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100240V 50 / 60HZ
hasil DC24V / 1A 12W
material Keramik + PP
cahaya 7 lampu LED lampu
otomatis 30/60/120 / 180min (ON)
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan Φ92 * 180mm
beurat unit 1kg
Ukuran kotak warna 130 * 130 * 260mm
paket 12 PCS / ctn
ukuran karton 54 * 41 * 54cm
NW / karton kgs 12.5
GW / karton kgs 13.5


Taros Kami