+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-G02 100ml diffuser aroma keramik populér


Rincian gancang
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Soicare
Number Model:SP-G02
sertifikasi:ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS 
Kuantitas Orde minimum:1Piece
Rincian bungkusan:49.5X37.5X36.5cm / 12pcs
Supply Pangabisa:buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

100ml diffuser aroma keramik populér

Fungsi sareng fitur utama:

· Bahan keramik pikeun penampilan high-end

· Lampu LED parobihan warna-warni sareng warna lampu tiasa ditempatan

· Setélan waktos, urutanna 30/60/120 / 180min (ON)

· Kapasitas Uap 30ml / H

· Waktu damel anu teras-terasan: 3-5h

· Diffuser aroma ultrasonik tingkat luhur, klasik, modéren ieu bakal cocog sareng ngahias bumi sareng kantor modéren kelas luhur, bahkan hotél méwah. 

· Otomatis-pareum nalika teu aya cai atanapi waktos habis


spésifikasi
kapasitas100ml
kakuatan input12W
sora<35dB (A)
ngasupkeunAC100240V 50 / 60HZ
hasilDC24V / 1A  12W
materialKeramik + PP
cahaya7 lampu LED lampu
otomatis30/60/ 120 / 180min (ON)
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuanΦ92 * 180mm
beurat unit1kg
Ukuran kotak warna130 * 130 * 260mm
paket12 PCS / ctn
ukuran karton54 * 41 * 54cm
NW / kartonkgs 12.5
GW / kartonkgs 13.5


Taros Kami