+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-L09 SOICARE 300ml sisikian kai 7 Led Lampu minyak atsiri aromatherapy ultrasonic diffuser


Rincian gancang

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-L09

fungsi:

SOICARE 300ml sisikian kai 7 Led Lampu minyak atsiri aromaterapi diffuser ultrasonic

pak-pakan

Kotak warna

Kuantitas Orde minimum:

500 Potongan

Ukuran paket tunggal:

19.5x19.5x21cm

Supply Pangabisa:

buah 10000 per bulan

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS

watesan pamayaran

T / T, LC, PAYPAL, ALIBABA INSURANS, PAYONEE


Panjelasan Produk

·        Waterless Auto shut-off sareng BPA Free ---- Kalayan fungsi auto-shut-off otomatis, pelembab ieu bakal pareum sacara otomatis nalika cai béak. Ieu tiasa ngajantenkeun anjeun aman sareng ngajagi alat nyalira ogé. Diffuser aromaterapi didamel tina bahan bébas BPA, anu 100% henteu toksik sareng ramah lingkungan.

·        Téknologi Ultrasonik ---- diffuser aroma ngagunakeun gelombang ultrasonik pikeun langsung nguap cai sareng minyak penting dina bak, pikeun ngahasilkeun halimun seungit anu tiis, sareng ngantepkeun ambu ngambang dina hawa, ngalaheutkeun hawa. Kamar anjeun bakal pinuh ku seungit, anu tiasa ngajamin anjeun bobo anu langkung saé. Sampurna pikeun kamar tidur, ruang diajar, kantor, ruang tamu, yoga, SPA, kamar orok, jst.

·        7 Ngarobih Lampu LED Warna ---- Lampu LED tiasa disetel ka 7 warna anu ngagentraan. Anjeun tiasa ngurilinganana liwat 7 warna, atanapi nyetél kana hiji warna anu tetep. Parobihan warna lemes sareng transisi hipu. Kalayan robih warna, éta tiasa nyiptakeun suasana romantis.

·       Kado sampurna ---- diffuser aroma ngagunakeun desain sisikian kai, sapertos potongan hiasan. Mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nganggo ieu salaku kado pikeun babaturan sareng kulawarga anjeun, pameget.


spésifikasi

nami 

diffuser minyak atsiri argaterapi ultrasonik

material

ABS + PC + PP

kakuatan input

AC100-240V 50 / 60H

kapasitas

300ml

Opat modél

1H / 3H / 6H / ON

Kuantitas semprot

30-40ml / jam

beurat

620g

Ukuran satuan 

9.5x9.5x16.5cm

catu daya

DC24V, 12W, 500mA

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Tabletop / Hotspot


Taros Kami