+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-L08 SOICARE 300ml bawang sirah gandum kai poék aromaterapi diffuser minyak ultrasonik


Rincian gancang
Number Model:SP-L08
UPC:744306468255
sertifikasi:ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum:100 Potongan
Rincian bungkusan:53.3x36x35cm / 12 Potongan
Supply Pangabisa:100000 lembar sabulan
Panjelasan Produk
  • Halimun: aromaterapi sareng halimun tiis, éta tiasa dianggo sepi, cocog pisan pikeun dianggo dina kahirupan sareng damel. Kalayan kapasitas 300ml, halimun tiasa langkung ti 10 jam. Kaluaran kabut tina diffuser ieu sakitar 60-70ml / jam, éta cocog sareng rohangan 20-30㎡.
  • kasalametan: Dirancang kalayan fungsi pareum otomatis, diffuser bakal lirén damel otomatis nalika cai béak, atanapi waktos parantos atosan.
  • lampu: Diffuser aroma ieu ngagaduhan 7 lampu LED warna-warni. Ogé, unggal warna ngagaduhan pilihan anu surem sareng caang, éta hartosna lampu tiasa siklus sareng 14 warna. Atanapi, anjeun tiasa nyetél kana hiji warna anu tetep.
  • Waktos: Kalayan tombol "MIST", anjeun tiasa nyetél halimun standar sareng halimun anu kuat, ogé, anjeun tiasa nyetél 4 modél timer: 1H, 3H, 6H sareng teras-terasan. Fungsi ieu ngabantosan anjeun pikeun ngadamel lingkungan anu tenang sareng santai.
spésifikasi
kapasitas300ml
kakuatan input12W
sora<35dB (A)
ngasupkeunAC100240V 50 / 60HZ
hasilDC24V, 14W, 600mA
materialABS + PC + PP
cahaya7 lampu LED lampu
otomatis1H / 3H / 6H / ON
kasalametanPareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuanΦ16.8 * 14.8cm
beurat unit625g
Ukuran kotak warna17 * 17 * 16.5cm
paket12 potongan / karton
ukuran karton53.3 * 36 * 35cm
NW / kartonkgs 7.50
GW / kartonkgs 8.50
Taros Kami