+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-L05 SOICARE 500ml Ultrasonic Humidifier Aromatherapy Essential Oil Score Diffuser


Rincian gancang

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-L05

fungsi:

SOICARE

500ml Ultrasonik Humidifier Aromatherapy ésénsial Minyak Ambu Diffuser

pak-pakan

Kotak warna

Kuantitas Orde minimum:

500 Potongan

Ukuran paket tunggal:

21 * 21 * 25cm

Supply Pangabisa:

buah 10000 per bulan

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS

watesan pamayaran

T / T, LC, PAYPAL, ALIBABA INSURANS, PAYONEE


Panjelasan Produk

·        PERANGKAT AROMATERAPI: diffuser minyak atsiri ultrasonik ieu mangrupikeun alat aromaterapi multifungsi anu luar biasa henteu sapertos anu kantos dianggo. Éta ngagaduhan bak anu ageung sareng gampang pikeun ngabersihan tangki cai 500ml anu ageung, 7 warna lampu LED anu sanésna, modeu nebulizer sababaraha halimun, ogé saklar otomatis kaamanan anu nyegah tina panas teuing bisi éta cai béak.

·        Kapasitas ageung sareng NGARINGKATKEUN KUALITAS HAWA: Kalayan kapasitas 500 mililiter, ieu saé pikeun kamar ageung sareng waktos damel tiasa dugi ka 16 jam. Anggo éta pikeun ningkatkeun kualitas hawa sareng suasana di bumi anjeun, nutupan bau piaraan atanapi ngaroko, sareng ngajagaan anjeun kulawarga tina hawa anu garing teuing, mikroorganisme, alergén sareng seueur deui!

·        MATERI KUALITAS PREMIUM BPA-GRATIS: Nalika ngeunaan diffusers minyak atsiri premium kami, kami nganggo titik teu nganggo nanaon tapi bahan orok PP tingkat tinggi, aman, sareng ramah lingkungan PP bahan orok didamel tina, ogé nagara prosés produksi -of-seni sareng kontrol kualitas ketat.

 ·         Idéo kado anu hadé pikeun Sadayana: Upami anjeun di pasar pikeun kado anu saé sareng praktis, anjeun tiasa lirén milarian. Diffuser minyak atsiri aromaterapi anu hébat ieu mangrupikeun waktos anu saé sareng gampang, anu ku sadayana tiasa diuntungkeun. Kalayan kombinasi gaya, desain sareng fungsi sapertos kitu, éta pencét-kualitas dijamin




spésifikasi

nami

diffuser minyak penting aromatherapy

kapasitas

500ml

material

ABS + PP

ngasupkeun

AC100240V 50 / 60HZ

hasil

DC24V, 13W, 500mA

barang-barang tambahan

adaptor, ukur cangkir

fungsi

Lampu Peuting & Héjo / Led Colorful


Taros Kami