+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-L04 SOICARE 400ml sisikian kai cool-mist Electric ultrasonic diffuser minyak penting


Rincian gancang

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-L04

fungsi:

SOICARE 400ml sisikian kai cool-mist Listrik diffuser minyak atsiri ultrasonik

pak-pakan

Kotak warna

Kuantitas Orde minimum:

500 Potongan

Ukuran paket tunggal:

20 * 20 * 24.5cm

Supply Pangabisa:

buah 10000 per bulan

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS

watesan pamayaran

T / T, LC, PAYPAL, ALIBABA INSURANS, PAYONEE


Panjelasan Produk

·        Kado Best 5-IN-1 AROMATHERAPY DEVICE: diffuser minyak atsiri ultrasonik ieu mangrupikeun alat aromaterapi multifungsi anu luar biasa henteu sapertos anu kantos dianggo. Éta ngagaduhan bak cai anu ageung sareng gampang pikeun ngabersihkeun 400ml cai, 7 warna lampu LED anu béda, modeu sumebar sababaraha halimun, ogé saklar otomatis kaamanan anu nyegah tina panas teuing upami éta cai béak.

·        DIFFUSER AROMATERAP HEBAT: Di sagigireun kagunaan dina aromaterapi, diffuser minyak atsiri ieu ogé fungsina salaku pelembab. Anggo éta pikeun ningkatkeun kualitas atmosfir bumi anjeun, nutupan bau piaraan atanapi ngaroko, sareng ngajagaan anjeun kulawarga tina hawa anu garing teuing, listrik statis sareng seueur deui!

·        MATERI KUALITAS PREMIUM: Upami ngeunaan diffusers minyak atsiri premium kami, kami nganggo titik teu nganggo nanaon tapi bahan kelas PP anu tinggi, aman, sareng ramah lingkungan PP bahan orok didamel tina, ogé state-of- prosés produksi anu seni sareng kontrol kualitas ketat.

·        Idéo kado anu hadé pikeun Sadayana: Upami anjeun di pasar pikeun kado anu saé sareng praktis, anjeun tiasa lirén milarian. Diffuser minyak atsiri aromaterapi anu hébat ieu mangrupikeun waktos anu saé sareng gampang, anu ku sadayana tiasa diuntungkeun. Kalayan kombinasi gaya, desain sareng fungsina sapertos kitu, éta pasti dijamin!


spésifikasi

nami 

Diffuser minyak atsiri sisikian kai 

material

PP / ABS / PC

kakuatan input

AC100-240V 50 / 60H

kapasitas

400ml

Time ngagawekeun

Dugi ka 12 jams

Kuantitas semprot

30-60ml / jam

beurat

720g

Ukuran satuan 

17 * 17 * 21 cm

Modeu waktos

1h / 3hrs / 6hrs / ON

catu daya

DC24V 0.65A

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Tabletop / Hotspot


Taros Kami