+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

SP-G06 SOICARE home mini 100ml aromaterapi ultrasonic Humidifier diffuser minyak atsiri


Rincian gancang

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-G06

fungsi:

SOICARE home mini 100ml aromatherapy ultrasonic humidifier air penting diffuser minyak

 

pak-pakan

Kotak warna

Kuantitas Orde minimum:

500 Potongan

Ukuran paket tunggal:

10 * 10 * 16mm

Supply Pangabisa:

buah 10000 per bulan

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS

watesan pamayaran

T / T, LC, PAYPAL, ALIBABA INSURANS, PAYONEE


Panjelasan Produk

SP-G06 SOICARE home mini 100ml aromaterapi ultrasonic Humidifier diffuser minyak atsiri 



·        ►HOMEWEEKS 100ML Multifungsi PORTABLE DIFFUSER - Tiasa dianggo salaku Aromatherapy Diffuser, Humidifier atanapi Night-light, anjeun tiasa nyandak éta dina perjalanan anjeun kalayan desain portabel. Aya seueur warna sareng warna puteran anu dipilih pikeun nyiptakeun suasana anu saé di kamar anjeun nalika wengi.

·        ► OPERASI SIMPLE JEUNG MANUSA - diffuser sacara otomatis pareum nalika tingkat cai / minyak teuing kirang atanapi waktos parantos dugi, anu tiasa mastikeun kasalametan sareng katenangan pikiran. Gampang dipasang sareng sadaya pungsi saderhana dioperasikeun, bahkan anak tiasa terang.

·        ► HOMEWEEKS ultrasonic mist moisturifier masihan kaluar halimun anu ultra halus sareng lemes anu tiasa ngalembabkeun tempat hirup anjeun sareng ngébréhkeun kulit garing. Éta ogé ngabantosan anjeun napas langkung saé nalika anjeun bobo sareng AC.

                  ·      ► PERFECTLY RELEASE FATIGUE AND - Put the minyak penting di jero, diffuser minyak atsiri ieu ngeusi rohangan ku seungit anu pikaresepeun anu tiasa naékkeun sumanget sareng ngagentos setrés tina dinten anu setrés sareng capé, sampurna pikeun ngubur ngaroko anu nekad sareng bau piaraan, ngabantosan pikeun perdamaian bobo dikurilingan seungit seungit.


spésifikasi

kapasitas

100ml

kakuatan 

12w

 sora

<35dB (A)

kaluaran halimun

17-25ml / jam

material

ABS + PP

waktos damel maks

6hrs

barang-barang tambahan

ngukur pot, manual, adaptor

Ukuran satuan

20X18X20cm

rohangan ngalamar

ambu 15 m², sérsif 8m ²


Taros Kami