+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Aroma diffuser

L08 woodgrain poék


Rincian gancang
Number Model: SP-L08
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 100 Potongan
Rincian bungkusan: 53.3x36x35cm / 12 Potongan
Supply Pangabisa: 100000 buah sabulan
Panjelasan Produk
  • Halimun: aromaterapi sareng halimun tiis, éta damel sepi, cocog pisan pikeun dianggo dina kahirupan sareng padamelan. Kalayan kapasitas 300ml, halimun tiasa langkung ti 10 jam. Kaluaran halimun ieu diffuser sakitar 60-70ml / h, éta cocog dina rohangan 20-30㎡.
  • kasalametan: Dirancang kalayan fungsi otomatis pareum, diffuser bakal lirén tiasa damel otomatis nalika cai ngalir, atanapi waktos naék.
  • lampu: Diffuser seungit ieu gaduh 7 lampu LED anu warni. Ogé, unggal warna parantos aya taram sareng pilihan anu jelas, hartosna hurung tiasa ngadaur sareng 14 warna. Atanapi, anjeun tiasa nyetél kana hiji warna anu tetep.
  • Timer: Ku tombol "MIST", anjeun tiasa netepkeun halimun standar sareng halimun anu kuat, ogé, anjeun tiasa nyetél 4 modél panémbong: 1H, 3H, 6H sareng sinambung. Fungsi ieu ngabantosan anjeun ngadamel lingkungan anu tenang sareng santai.
spésifikasi
kapasitas 300ml
kakuatan input 12W
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100240V 50 / 60HZ
hasil DC24V, 14W, 600mA
material ABS + PC + PP
cahaya 7 lampu LED lampu
otomatis 1H / 3H / 6H / ON
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan Φ16.8 * 14.8cm
beurat unit 625g
Ukuran kotak warna 17 * 17 * 16.5cm
paket 12 potongan / karton
ukuran karton 53.3 * 36 * 35cm
NW / karton kgs 7.50
GW / karton kgs 8.50
Taros Kami