+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

OEM / ODM european cai puri cai bersih kalayan saringan négatip pm2.5 hépa nganggo disk


Rincian gancang

Tempat Asal:

Guangdong

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-WAP001

fungsi:

Humidifier, Anion Maker, Ngaleungitkeun Formaldehida, PM2.5, lebu, racun

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS

Kuantitas Orde minimum:

1000 Potongan

Ukuran Unit:

260 * 260 * 615mm

Ukuran Box:

280 ** 280 * 650mm

Supply Pangabisa:

buah 30000 per bulan


Panjelasan Produk

Pemurni hawa cai OEM / ODM Éropa rumah tangga sareng filter disk pm2.5 hepa mesin cuci udara négatip

Layar digital LCD, sénsor bau TVOC pikeun ngadeteksi kualitas hawa (modeu otomatis kualitas udara ngawaskeun laju konversi konversi frékuénsi otomatis);
tampilan suhu jero rohangan, tampilan numerik PM2.5;
kecuali Formaldehida, épisién filter HEPA komposit tinggi tiasa sacara gampil miceun PM2.5 (tiasa ngalakukeun percobaan haseup, 3-5 detik haseup gancang);
sarang lebah karbon aktif adsorpsi kuat dékomposisi Formaldehida, fenol, haseup, kapang;
35 juta konsentrasi luhur ion négatip ngabersihkeun hawa sterilisasi Ultra-violet;
modeu otomatis calakan, desain angin tilu-speed, modeu bobo-sepi bobo;
ultra-panjang 8 jam waktos mareuman, kontrol touch hipu,
3000 jam fungsi panginget saringan;


spésifikasi

Tegangan adaptor

100-240V

Kakuatan DC DC

24V 20W 

sora

ngasupkeun

AC100V-240V 50 / 60Hz

hasil

DC15V / 4A

saringan

cai

Tank cai

5L

CADR

300 M3 / jam

Daérah Coverage

30sqm

Konsumén Cai

150-200CC / jam

Fungsi Timer

12 jam Timer

Ukuran Unit:

260 * 260 * 615mm

Ukuran Box:

280 ** 280 * 650mm

NW / karton

kgs 5.50

GW / karton

kgs 6.50


Taros Kami