+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Hawa Washer

OEM / ODM european cai puri cai bersih kalayan saringan négatip pm2.5 hépa nganggo disk


Rincian gancang

Tempat Asal:

Guangdong

Ngaran Brand:

SOICARE

Number Model:

SP-WAP001

fungsi:

Humidifier, Anion Maker, Ngaleungitkeun Formaldehida, PM2.5, lebu, racun

sertifikasi:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS

Kuantitas Orde minimum:

1000 Potongan

Ukuran Unit:

260 * 260 * 615mm

Ukuran Box:

280 ** 280 * 650mm

Supply Pangabisa:

buah 30000 per bulan


Panjelasan Produk

OEM / ODM cai pérér cai cai Éropa kalayan saringan disk pm2.5 hepa négatip hawa

Tampilan digital LCD, sensor bau TVOC pikeun ngadeteksi kualitas hawa (modeu otomatis kualitas hawa monitoring otomatis frekuensi konvérsi angin gancang);
tampilan suhu jero ruangan, tampilan angka PM2.5;
kecuali Formaldehida, saringan HEPA komposit efisiensi anu gampang tiasa ngahapus PM2.5 (tiasa ngalakukeun percobaan haseup, haseup gancang saé 3);
sayang madu diaktipkeun karbon kuat déklarasi adsorption Formaldehyde, fenol, haseup, kapang;
35 juta konsentrasi ion négatip tinggi ngabersihkeun hawa Ultra-violet;
modeu otomatis calakan, desain angin tilu-laju, modus ultra-sepi;
ultra-panjang 8 jam waktos mareuman, kontrol touch hipu
3000 jam penggantian filter pengganti fungsi;


spésifikasi

Tukang adaptor

100-240V

Kakuatan DC DC

24V 20W

sora

<53db

ngasupkeun

AC100V-240V 50 / 60Hz

hasil

DC15V / 4A

saringan

cai

Tank cai

5L

CADR

300 M3 / jam h

Daérah Coverage

30sqm

Konsumén Cai

150-200CC / jam

Fungsi Timer

Jam 12 Jam

Ukuran Unit:

260 * 260 * 615mm

Ukuran Box:

280 ** 280 * 650mm

NW / karton

kgs 5.50

GW / karton

kgs 6.50


Taros Kami