+ 86 13114419443

sadaya Kategori
EN

Séri 3D

SP-G43 100ml Tapak Kaca Sulam 3D Aromaterapi


Rincian gancang
Tempat Asal: Foshan
Ngaran Brand: Soicare
Number Model: SP-G43
sertifikasi: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Kuantitas Orde minimum: 500 Potongan
harga: Negotiable
Rincian bungkusan: 12 Potongan / Karton
Waktos pangiriman: 25-45 dinten gumantung kana kuantitas
Sarat pamayaran: 50% deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Supply Pangabisa: buah 100000 per bulan


Panjelasan Produk

100ml Tukang Kayu Kaca 3D Aromaterapi

Fungsi sareng fitur utama:

1.Hand Dijieun Kaca diffuser & Desain Langkung Lanjut: diffuser aromaterapi mangrupikeun desain paraga Pola Marmer, tambihan sampurna pikeun bumi kontemporer, kantor, gim, spa atanapi studio. Kompak sareng dibabawa, panutup panyebrum seungit tiasa dileungitkeun, gampang dieusian ku cai sareng sababaraha tetes minyak atsiri, ngabantosan anjeun gampang manpaat pedah aromaterapi.

2.Satujuan dina Hiji Fungsi: diffuser Minyak Aromaterapi, Panghubung Mistis Seueur, Cahaya Peuting. Multifunction: Moisten Skin, Humidify Air, Nguatkeun Kamanusaan, ngaleupaskeun Stress sareng ningkatkeun Saré. Kalayan 7 lampu LED anu pikaresepeun, anjeun tiasa siklus ngalangkunganana atanapi ngadégélkeun kana hiji warna tetep. Lampu tiasa dipareuman ukur kanggo aromatherapy wungkul. Kado endah pikeun kulawarga sareng babaturan.

3.Whisper Teknologi Quiet Quiet: diffuser Aromaterapy anu penting ngadopsi téknologi ultrasonic canggih, éta pisan sepi tanpa gangguan ngaganggu anu moal ngaganggu anjeun nalika bobo atanapi di tempat damel. Henteu panas dianggo, ngajantenkeun aman pikeun budak sareng piaraan. Sambungkeun halimun teras raoseun aroma anu pikaresepeun pikeun nyéépkeun bumi ka seungit, seungit seueur, lembutkeun hawa hawa sareng ngaleungitkeun lebu sareng alérgi, ngaleungitkeun setrés, sareng ngiringan santai.

4.Safety Design & Auto Cicing OFF: diffuser minyak Aromaterapy bakal sacara otomatis ngeureunkeun damel sareng ngajaga unit anjeun tina rusak kusabab eusi cai na parantos dianggo. 4 Modeu Pangatur waktos: 0.5H, 1H, 2Hs, 3HS, anjeun tiasa nyetél waktos nalika anjeun nganggo. Eta bakal lirén damel otomatis sacara otomatis nalika ngahontal waktosna.


spésifikasi
kapasitas 100ml
sora <35dB (A)
ngasupkeun AC100-240V 50 / 60HZ
hasil DC24V, 500mA
material KOLEKA + ABS + PP
cahaya Lampu LED warni
otomatis 1H / 2H / ON
Jilid kasalahan 20-30ml / jam
Timing Terakhir 4-5hours
kasalametan Pareuman otomatis upami teu aya cai
Ukuran satuan Φ13.4 * 24cm
beurat unit 625g
Ukuran kotak warna 17.6 * 17.6 * 29.6 cm
paket 12 potongan / karton
ukuran karton 63 * 56 * 38cm
NW / karton kgs 8.37
GW / karton kgs 10.37


Taros Kami