+ 86 13114419443

Të gjitha kategoritë
EN

2023 Festa e Vitit të Ri Kinez

Koha: 2022-12-29 Goditjet: 27

Konsumatorët e dashur,


Nga 21 janari deri më 28 janar është festa jonë e Festivalit të Pranverës.

2023 është viti ynë i lepurit. Lepuri i bekuar dërgon bekim!

Ju falënderojmë për mbështetjen tuaj në 2022 dhe presim bashkëpunimin e mirë me ju në 2023!


Sunpai / Soicare