+ 86 13114419443

Të gjitha kategoritë
EN

Marka jonë "HERO MACHINE" FSHT E famshme në Kinë dhe në një vend tjetër.

Koha: 2020-01-13 Goditjet: 45

HERO MACHINE është një prodhues profesional i angazhuar në prodhimin dhe zhvillimin e makinave plastike, të tilla si makina që fryn Film, makina për prodhimin e qeseve plastike, makina për shtypje, makineria e riciklimit plastik, makina e paketimit etj. Së bashku me përvojën e shumë viteve të performancës profesionale dhe të mirë pas shërbimit, HEROMACHINE janë aprovuar si produkte të kualifikuar për projekte qeveritare dhe projekte private në të gjitha 100 vendet dhe rajonet, të tilla si Afrika, Lindja e Mesme, Azia Juglindore, Amerika e Jugut, Evropa me një numër të madh përdoruesish jashtë shtetit.

Ne kemi vendosur qëllimin e "prodhimit të produkteve më të mira, krijimin e markës më të mirë, ekzekutimin e menaxhimit më të mirë, në përgjigje të konkurrencës së globalizimit".

Ne përshtatim në mënyrë aktive avantazhet e homologëve tanë ndërkombëtarë dhe teknikat e larta të importuara në kërkimin dhe zhvillimin e produkteve të reja dhe përmirësimin e teknikave. Fabrika jonë ndodhet në Ruian City. Isshtë rreth 30 km larg nga Aeroporti Wenzhou, 3 orë me tren midis Shangait, gjysmë ore me tren midis yiwu.

Ne kemi sisteme të shkëlqyera të menaxhimit të prodhimit dhe inspektimit të cilësisë për të siguruar që çdo makinë të jetë e përsosur në cilësi. Ne ofrojmë shërbim të vëmendshëm dhe i konsiderojmë klientët tanë si një thesar i madh. Ne jemi të gatshëm të ofrojmë shërbime të mira dhe të menjëhershme para-shitjes dhe pas shitjes. Ju mund t'u besoni produkteve tona me përqindje të plotë.

Marka jonë "HERO MACHINE" FSHT E famshme në Kinë dhe në një vend tjetër.

Ne do të dëshironim të bashkëpunonim me miqtë tanë dhe të zhvillohemi së bashku. Ne i dëgjojmë dhe po presim me padurim kërkesat tuaja dhe projektet emocionuese si dhe të suksesshme me ju!