+ 86 13114419443

сите категории
EN

Соопштение за празникот „Змеј чамци“ во 2021 година

Време: 2021-06-01 Посети: 238

 E 端午节 粽子 背景 矢量 素材 (EPS / AI / PNG) _dowebok          

Драги пријатели,

Наскоро пристигнува фестивалот Змеј чамци, ви посакувам среќен празник на сите.

Аранжмани за одмор се како што следува:

Канцелариската просторија е затворена од 12 јуни 2021 година до 14 јуни 2021 година.

Фабрика затворена од 12 јуни 2021 година до 14 јуни 2021 година.