+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

SP-USB02 SOICARE USB cool mist aromaterapi ultrasonik minyak diffuser mobil


Details cepet

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

WISATA

Panggil Model:

SP-USB02

fungsi:

SOICARE USB keren aromaterapi ultrasonik diffuser mobil minyak esensial

  

packing

Kothak warna + Polyfoam

Minimal Order Quantity:

500 Potongan

Ukuran paket siji:

115 * 115 * 235mm

Sumber Kabisan:

10000 potongan saben sasi

Certification:

ISO9001-2015, CE, RoHS

Syarat-syarat pembayaran

T / T, LC, PAYPAL, ING INSURANS ALIBABA, PAYONEE


Product Description

·        DIFFUSER MINYAK MOBIL 2-in-1: Yen dibandhingake karo pelembap mobil liyane, diffuser minyak mobil USB digawe saka bahan PP tahan korosi sing bisa nyelehake minyak esensial langsung menyang diffuser iki. Kajaba iku, pelembab ultrasonik iki bakal nggawe minyak larut ing banyu kanthi luwih cepet. Nalika ngrasakake kabut sing adhem, sampeyan bakal bisa santai kanthi aromaterapi.

·        GANDA GANDIS GAMPANG GAMPANG: Ganti dobel dirancang. Pancen trep banget kanggo kabel USB bisa disimpen ing sisih ngisor diffuser aromaterapi iki. Gampang nggawe diffuser iki bisa digunakake, tutul dhisik kanggo miwiti kabut, nomer loro kanggo mateni warna lan tutul kaping telu supaya ora digunakake.

·        HUMIDIFIER QUIET QUIET: Iki minangka pelembab portebel sing cilik, sampeyan bisa kanthi gampang nggawa ing papan sing sampeyan karepake. Becik kanggo kantor kamar mandhi kamar turu bayi ing kamar mandhi bayi. Lan swara sing digunakake ora bakal ngluwihi 30db. Sampeyan ora bakal rumangsa keganggu nalika nyopir turu utawa sinau.

·        Lampu-lampu LED 7-WARNA: 7 lampu warna ditampilake, pelembap mobil iki bakal kanthi alon-alon ngalihake warna lampu napas sajrone kerja, bisa dipilih dipateni miturut pilihan pribadi. Sampeyan ora mung diffuser minyak esensial, nanging uga pilihan sing apik kanggo dekorasi mobil kamar lan kantor sampeyan.

·        OFF-OFFER AIR: Diffuser mobil ultrasonik kita bisa nahan banyu 60ml lan terus-terusan bisa digunakake nganti 6 jam. Bakal mati kanthi otomatis nalika isih ana banyu sithik, sing bisa nyegah piranti rusak.


specifications

jeneng 

Diffuser minyak esensial mobil USB 

Material

PP

Colour

putih / ireng

kapasitas

60ml

Jumlah kabut

12-16 ml / jam

daya

DC 5V, 1A

bobot

155g

Ukuran unit 

76 * 76 * 128 mm

jeneng 

Diffuser minyak esensial mobil USB 

Material

PP

Colour

putih / ireng


Contact Us