+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

Baterai garing SP-E019 SOICARE ngoperasikake diffuser minyak esensial banyu tanpa kabut mikro


Details cepet
Panggonan Asal:China
Jeneng Brand:Soicare
Panggil Model:SP-E019
Certification:ISO9001-2015,CE, RoHS, UL, FCC, SGS 
Minimal Order Quantity:1Piece
Details Packaging:50.5 * 42.5 * 30.5cm/ 60 pcs
Sumber Kabisan:1bêsik 00000 saben sasi


Product Description

batre garing ngoperasikake diffuser minyak esensial tanpa mist mikro

Fungsi lan fitur utama:

· Nggunakake Teknologi Piezo kanthi mist mist mikro

· Portabel & nirkabel kanggo opreated dening rong 1.5V AA LR6 (ora kalebu) batere garing.

· Lampu LED mung biru.

· Diffuser minyak gaya sederhana kasedhiya kanggo sawetara minyak esensial sing cocog

· 3 setelan wektu kanggo nyukupi kabutuhan sing beda-beda

· Diffuser Ireng lan putih kasedhiya

· Cocog banget kanggo kamar lungguh, kamar spa, kantor, lan mobil.


specifications
kapasitasora
Daya input-
Noise<35dB (A)
inputLoro 1.5V AA LR6 (ora kalebu)
outputLoro 1.5V AA LR6 (ora kalebu)
MaterialPP
cahyaCahya biru
TimerW / P: 4S / 17S; 5S / 12S; 6S / 10S
KeslametanMateni listrik nalika ora ana minyak
Ukuran unitΦ75 * 129mm
bobot unit120g
Ukuran kothak warna80 * 80 * 140mm
paket60 pcs / ctn
Ukuran karton50.5 * 42.5 * 30.5cm
NW / kartonkg 9.5
GW / kartonkg 10.5


Contact Us