+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

SP-L29 Soicare remot kontrol 300 ml minyak esensial bluetooth speaker musik aromaterapi diffuser


Details cepet

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

WISATA

Panggil Model:

SP-L29

fungsi:

Remote control Soicare 300 ml minyak esensial aromaterapi speaker musik minyak esensial

 

aksesoris:

Manual, Adaptor

Minimal Order Quantity:

500 Potongan

Ukuran Unit:

16X16X21 cm

Sumber Kabisan:

10000 potongan saben sasi

Certification:

ISO9001-2015, CE, RoHS

Syarat-syarat pembayaran

T / T, LC, PAYPAL, ING INSURANS ALIBABA, PAYONEE


Product Description

·        [Pamuter Musik Bluetooth]Salah sawijining sing kudu ditindakake kanggo pesta kulawarga. Diffuser Musik Speaker Bluetooth Independen internal. Jumlah kabut semprotan bakal ngetutake irama musik. Irama musik sing luwih cepet, jumlah kabut luwih cepet bakal ganti. Sampeyan bisa nari musik sing diiringi lan lampu ganti sing dinamis, nggawe swasana ruangan sing santai, romantis, lan warna.

·        [Remote Control & Timer]Diffuser 300ML duwe 4 mode timer spray spray: mode 60Min / 120Min / Intermittent / Continuous. Sampeyan bisa nyetel setelan setelan kanggo mode mist sadurunge turu nggunakake tombol diffuser utawa remot kontrol. Lan minangka lampu turu, sampeyan bisa nggunakake remot kontrol kanggo nguripake / mateni lampu wengi nalika tangi tengah wengi, supaya uripmu luwih gampang lan kepenak.

·        [8 Lampu Ganti Warna]Diffuser minyak esensial sing dilengkapi 8 lampu LED sing ganti warna nyenengake supaya sampeyan rumangsa tenang lan santai nalika wengi. Roman warna-warni lan romansa kabut lan campuran sing padhang bisa nggawe wektu sing anget lan romantis kanggo kencan utawa pesta. Diffuser lampu wengi uga bisa digunakake minangka lampu ing sisih amben lan lampu meja kanggo kamar turu, sinau, utawa ing papan kerja.

·        [Humidifier Udara Ultrasonik]Pelembab udara nggunakake teknologi mist ultrasonik, nahan bahan-bahan minyak esensial sing efektif, saéngga minyak esensial lan molekul banyu sing dibubarake ing banyu diluncurake kanthi lengkap menyang udhara lan luwih gampang digunakke awak, menehi nutrisi kulit lan nambah asor udhara . Lan moisturizer iku sepi banget, sampeyan bisa turu kanthi rame.

·        [Urip Sehat & Aman]Sawise nambah minyak esensial, diffuser aroma nggawe wewangian latar mburi sing nyenengake kanggo ruangan, sing nutupi ambune ingon-ingon utawa ngrokok utawa gawe salah liyane, ngatasi lemes, lan stres mental. Diffuser otomatis mati tanpa banyu, lan nggunakake bahan PP tahan korosi, ora beracun, lan insulasi listrik sing apik, sing njamin keamanan sampeyan lan kulawarga.


specifications

Tegangan Adaptor

100-240V

Power

12W

Noise

<30dB

Material

PP + ABS

Tank banyu

300ML

Output diffuser:

DC24V / 0.65A

Keslametan

Mateni daya otomatis nalika ora ana banyu

fungsi:

Speaker Bluetooth, pelembab, aromaterapi

Ukuran kothak warna:

17.6x17.6x25cm

NW

0.7 kg

GW

1.00 kg


Contact Us