+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

SP-L28 300ml speaker bluetooth seramik APP ngontrol diffuser aroma ultrasonik


Details cepet
Panggonan Asal: CHINA
Jeneng Brand: Soicare
Panggil Model: SP-L28
Certification: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Minimal Order Quantity: 100 Potongan
Details Packaging: 49.3*40*31cm/ 8 Pieces
Sumber Kabisan: 100000 potongan saben sasi


Product Description

300ml ceramic bluetooth speaker remote control ultrasonic aroma diffuser

Nggawe gaya sing harum lan nyaman

Fungsi lan fitur utama:

1. Kabut: aromaterapi kanthi kabut sing adhem, bisa digunakake kanthi tenang, cocog banget kanggo digunakake sajrone urip lan nyambut gawe. Kanthi kapasitas 300ml, mist bisa tahan luwih saka 10 jam. Output mist saka diffuser iki udakara 30-40ml / jam, cocog karo papan 20-30㎡.

2.Light: This aroma diffuser has 7 colorful LED lights. You can set it to one fixed color.

3.APP CONTROL : working time,light and playing music, all can controlled by APP easily in your phone .  

4.Keselamatan: Dirancang kanthi fungsi mati otomatis, diffuser bakal mandheg kanthi otomatis yen banyu entek, utawa wektu entek. 


specifications
kapasitas 300ml
Daya input 7W
Noise <35dB (A)
input AC100240V 50 / 60HZ
output DC24V,7W 
Material PP+ABS+Ceramic+Silica gel
cahya 7 lampu LED sing warni
Timer Set on APP
Keslametan Mateni otomatis nalika ora ana banyu
Ukuran unit 18 * 15.5 * 11cm
bobot unit 678g
Ukuran kothak warna 23.8 * 19 * 14cm
paket 8pcs / ctn
Ukuran karton 49.3 * 40 * 31cm
NW / karton kg 11
GW / karton kg 11.8


Contact Us