+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

SP-G14M 100ml jam diffuser ultrasonik multifunctional jam


Details cepet
Panggonan Asal:China
Jeneng Brand:Soicare
Panggil Model:SP-G14M
Certification:ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS 
Minimal Order Quantity:1Piece
Details Packaging:50.7 * 38 * 25.5cm / 12pcs
Sumber Kabisan:100000 potongan saben sasi


Product Description

SP-G14M 100ml jam diffuser ultrasonik multifunctional jam  

Fungsi lan fitur utama:

● Desain modern kanthi bentuk sing unik kanthi kontrol tutul

● Bahan khusus kanthi lapisan UV kanggo nggawe tampilan kelas dhuwur 

● Fungsi tambahan sing luwih praktis: Kontrol tutul, Setelan mode, tampilan wektu LED, lampu wengi LED RGB, Setelan wektu 

● Desain netral kanggo wanita lan pria

● diffuser aroma ultrasonik kelas dhuwur, klasik lan modern iki bakal cocog lan nghias omah lan kantor sing dihiasi modern kanthi modern, uga hotel mewah. 


specifications
kapasitas100ml
Daya input12W
Noise<35dB (A)
inputAC100240V 50 / 60HZ
outputDC24V / 0.5A 
MaterialABS + PP
cahyaRGB wengi
Timer30/60 / 180min / ON
KeslametanMateni otomatis nalika ora ana banyu
Ukuran unit117x113x160mm   
bobot unit600g
Ukuran kothak warna12.3 * 12.3 * 24cm
paket12 pcs / ctn
Ukuran karton50.7 * 38 * 25.5cm
NW / kartonkg 7.2
GW / kartonkg 7.81


Contact Us