+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

Lenser SP-WBL07-S gelas wangi lilin sing luwih panas nggunakake bahan bakar minyak


Details cepet

Place   of Origin:

China

Jeneng:

Soicare

Model   Number:

SP-WBL07-S

Certification:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS


Product Description

Pembakar anget gelas gelas
Nggawe gaya sing harum lan nyaman

Fungsi lan fitur utama:
Pembakar anget gelas gaya Moses cukup apik banget, katon apik banget.
Nduwe struktur khusus kanggo nglindhungi lampu ora bisa diobong.
Cara bebas sulap api kanggo isi omah kanthi wangi.



specifications

Power

25W

Voltase

110-230V

Tipe plug

Plug USA / UK / EURO / AU

Wilayah Aplikasi

Indoor

Material

Kaca

Ukuran unit

13 * 13 * 15.50 cm

aplikasi:

ruang tamu, kamar turu, hotel lan sapiturute

Dianggo

Panas Cahya Kanggo Cahya Anget Lilin

fungsi

Dekorasi Omah, Air Freshener


Contact Us