+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

SP-WBL07-S 3D kaca minyak wangi lilin XNUMXD pembakar minyak luwih panas


Details cepet

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

Soicare

Panggil Model:

SP-B002

Certification:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS

Minimal Order Quantity:

1000 Potongan

Details Packaging:

43x28x22cm / 6 Potongan

Sumber Kabisan:

50000 potongan saben sasi


Product Description

3D aroma burner
Nggawe gaya sing harum lan nyaman

Fungsi lan fitur utama:
3D glass style burner is quite fantastic, looks very beautiful.
Nduwe struktur khusus kanggo nglindhungi lampu ora bisa diobong.
Cara bebas sulap api kanggo isi omah kanthi wangi.

specifications

Power

25W

Voltase

110-230V

Tipe plug

Plug USA / UK / EURO / AU

Wilayah Aplikasi

Indoor

Material

Kaca

Ukuran unit

D11 * H14cm

aplikasi:

ruang tamu, kamar turu, hotel lan sapiturute

Dianggo

Panas Cahya Kanggo Cahya Anget Lilin

fungsi

Dekorasi Omah, Air Freshener


Contact Us