+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

SP-G10B SOICARE 180ml Ultrasonik Humidifier Udara Cahaya Aromaterapi Bambu Diffuser Keramik Listrik


Details cepet

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

WISATA

Panggil Model:

SP-G10B

fungsi:

SOICARE 180ml Ultrasonik Udara Humidifier Cahaya Aromaterapi Diffuser Keramik Bambu Listrik

packing

Kothak warna

Minimal Order Quantity:

500 Potongan

Ukuran paket siji:

180 * 180 * 250mm

Sumber Kabisan:

10000 potongan saben sasi

Certification:

ISO9001-2015, CE, RoHS

Syarat-syarat pembayaran

T / T, LC, PAYPAL, ING INSURANS ALIBABA, PAYONEE


Product Description

·        Multifungsi - diffuser minyak esensial Keramik Mila nggabungake diffuser aromaterapi lan lampu wengi dadi siji.

·        Desain Alami lan Minimalis - Tutup keramik gawenan tangan kanthi dhasar pring, bisa dicampur kanthi mulus ing dekorasi apa wae, sing uga dadi pilihan sing apik kanggo hadiah sing unik.

·        Kapasitas 180ml - lebokake 5-10 tetes minyak esensial ing tangki banyu, kabut nyebar nganti 8 jam terus utawa 18 jam intermiten.

·        Dirancang kanggo Sleeper Cahya: Wengi sing kurang surem 2 level lan cahya napas. Fungsi helper turu bakal mati kanthi otomatis sawise setengah jam. Lampu wengi lan diffuser bisa digunakake kanthi kapisah. Diffuser ora nggawe suara bip konsol sing ngganggu.

 ·      Paket kalebu: Diffuser dilengkapi adaptor daya dawa 6.2 ft, manual pangguna lan pandhuan pangguna cepet.


specifications

Bahan sampul

Ceramic

Bahan dasar 

Bambu

Warna cahya

Kuning Anget

Mode cahya

model sing luwih padhang, surem, ambegan

Tingkat kabut

15-25ml / jam

Solusi kesalahan

ultrasonik 

adaptor

24V, 0.5A, 12W

Kapasitas banyu

180ml

Ukuran unit

157 * 157 * 187mm

Kothak karton (12 Potongan)

490 * 330 * 390mm


Contact Us