+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

Fitur SP-G07 SOICARE 200ml serat bambu kayu solid diffuser aroma ultrasonik listrik


Details cepet

Papan Asal:

Ningbo

Jeneng Brand:

WISATA

Panggil Model:

SP-G07

Certification:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS

Minimum Order   Quantity:

100 Potongan

Rincian kemasan:

33*49*31cm /   12 Pieces

Kemampuan Pasokan:

50000 pieces per   month


Product Description

SP-G07 Fitur SOICARE 200ml serat bambu kayu solid diffuser aroma ultrasonik listrik

1. Desain kompak nanging kanthi volume gedhe 200ml

bisa digunakake kanggo sewengi.

2.Timer bisa digunakake kanthi macem-macem, 1h, 3h, 6h, nyukupi kabutuhan wektu kerja sing beda.

3. Bahan yaiku serat pring lan kayu padhet sing luwih ramah lingkungan tanpa bahan sing mbebayani, utamane apik kanggo panggunaan bocah.

4.werna warna (Putih / Jambon / ijo / ireng / abu-abu lan sapiturute) kasedhiya kanggo sampeyan pilih, lan sampeyan uga bisa nggawe warna liyane sing disenengi.


specifications

kapasitas

200ml

Daya input

12W

Noise

<35dB (A)

input

AC100240V 50 / 60HZ

output

DC24V, 14W, 600mA

Material

Bamboo fiber+PP

Keslametan

Mateni otomatis nalika ora ana banyu

Ukuran unit

135 * 135 * 110mm

bobot unit

583g

Ukuran kothak warna

156 * 156 * 143mm

paket

12 bĂȘsik / karton

Ukuran karton

33 * 49 * 31 cm

NW / karton

kg 7.00

GW / karton

kg 7.80


Contact Us