+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

SP-G03B 180ml kaca pring populer diffuser aroma kayu akut


Details cepet
Panggonan Asal: China
Jeneng Brand: Soicare
Panggil Model: SP-G08
Certification: ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS 
Minimal Order Quantity: 1Piece
Details Packaging: 49 * 33 * 37cm / 12pcs
Sumber Kabisan: 50000 potongan saben sasi


Product Description

180ml bamboo glass popular acorn shape aroma diffuser

Fungsi lan fitur utama:

● Digawe saka bahan alami kanthi bentuk sing sederhana kanthi kontrol tombol

● Kabut lan cahya sing bisa dikontrol kanthi kapisah; 

● Timer: 1H / 3H / 8H / ON

● Tingkat Kabut : 15-20ml / h

● Kerja terus: udakara 9 jam;

● Makarya intermiten: 18 jam;

● Lampu wengi LED: cahya anget ing level sing ringkih, medium lan luwih cerah; 

● Ngaktifake kanthi otomatis yen ora ana banyu / wektu;

● Desain netral kanggo wanita lan pria

● diffuser aroma ultrasonik alami, klasik lan modern iki bakal cocog lan nghias omah lan kantor sing dihiasi modern kanthi modern, uga hotel mewah.


specifications
kapasitas 180ml
Daya input 12W
Noise <35dB (A)
input AC100240V 50 / 60HZ
output DC24V / 0.5A 
Material pring + PP + gelas
cahya Lampu LED wengi anget
Timer 1H / 3H / 8H / ON
Keslametan Mateni otomatis nalika ora ana banyu
Ukuran unit 129 * 129 * 127mm
bobot unit 750g
Ukuran kothak warna 157 * 157 * 167mm
paket 12 pcs / ctn
Ukuran karton 49 * 33 * 37cm
NW / karton kg 8
GW / karton kg 8.5


Contact Us