+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

Aricatherapy mist mist keramik lan kayu solid SOICARE moisturiser diffuser minyak esensial


Details cepet

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

WISATA

Panggil Model:

SP-G10C

fungsi:

Asor, aromaterapi,

Disinfeksi, Dekorasi

Wektu kerja:

10 esuk-20 wengi

Minimal Order Quantity:

500 Potongan

Ukuran Unit:

12.7 * 12.7 * 18.4 cm 

Sumber Kabisan:

10000 potongan saben sasi

Certification:

ISO9001-2015, CE, RoHS

Syarat-syarat pembayaran

T / T, LC, PAYPAL,

INSURANSI ALIBABA, PAYONEE


Product Description

Aricatherapy mist mist keramik lan kayu solid SOICARE moisturiser diffuser minyak esensial

·        DESAIN MINIMALST TEKSTUR ALAM: Diffuser lan pelembab minyak esensial SOICARE dirancang ing Denmark babagan alam lan semangat Minimalis. Kasedhiya ndhuwur ndhuwur keramik sing ramah lingkungan lan sikil kayu padhet. Wis siyap dicampur kanthi mulus menyang dekorasi kanthi 3 pilihan warna.

·        PILIHAN WAKTU MUTIPLE: diffuser lan pelembap minyak esensial SOICARE dirancang karo TIMER 4-INTERVAL: 1jam, 3jam, 6jam, lan Tansah ON. Lampu indikator wektu wis subtly dirancang kanggo diproyeksikan ing ndhuwur meja.

·        MIST LASTING MONG PANJANG: diffuser lan pelembap minyak esensial SOICARE dilengkapi waduk banyu 180ml sing ngidini sampeyan ngrasakake wangi tanpa nyala terbuka ing 2 MOD MIST: Mode Terus-terusan nyedhiyakake 10 jam aromaterapi intensif, Mode Intermiten ((30 detik ON, 30 detik OFF)) nyedhiyakake suwene 20 jam kanthi aroma sing luwih alus.

·        DIPUNCI KANGGO TURUN CAHAYA: diffuser lan pelembab minyak esensial SOICARE ora bakal nggawe BEEPS. Sampeyan bisa milih nggunakake TANPA LAMPU. Diffuser minyak esensial SOICARE bisa dianggo ULTRA-QUIETLY, saengga meh ora bisa ditemokake sanajan jam tengah wengi.

·        Gampang NGgunakake lan MAINTAIN: diffuser lan pelembap minyak esensial SOICARE ora mung BPA-GRATIS, nanging uga direkayasa kanggo nggunakake minyak esensial kanthi efektif. CORD POWER 6FT sing dawa banget cukup dawa kanggo nggayuh soket tembok sing trep. Teknologi SMUT AUTO SHUT-OFF njamin keamanan maksimum saben banyu nalika banyu dadi garing.


specifications

Tegangan Adaptor

100-240V

Power

12W

Noise

<30dB

Material

Ceramic+solid   wood

Tank banyu

180 ML

Frekuensi:

6.08 fl.oz

Keslametan

Mateni daya otomatis nalika ora ana banyu

Mode kabut:

Suwine / intermiten

Ukuran kothak warna:

16x16x19cm 

NW

0.88 kg

GW

1.05 kg


Contact Us