+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

SP-G16B SOICARE 280 ml kaca bambu keren kabut diffuser minyak esensial ultrasonik


Details cepet

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

WISATA

Panggil Model:

SP-G16B

fungsi:

SOICARE 280 ml kaca bambu kelangan keren diffuser minyak esensial ultrasonik

 

aksesoris:

Manual, Adaptor

Minimal Order Quantity:

500 Potongan

Ukuran Unit:

14.8 * 14.8 * 12.5cm

Sumber Kabisan:

10000 potongan saben sasi

Certification:

ISO9001-2015, CE, RoHS

Syarat-syarat pembayaran

T / T, LC, PAYPAL, ING INSURANS ALIBABA, PAYONEE


Product Description

·        Fungsi - diffuser aromaterapi nggabungake diffuser minyak esensial lan lampu wengi dadi siji.

·        Gampang Ditangani - cukup lebokake 5-10 tetes minyak esensial ing tank banyu, nggunakake aliran udara kanggo nyebul wangi menyang udhara.

·        Lampu sekitar sing Nyenengake - uga dilengkapi lampu wengi, nyedhiyakake cahya kuning anget lan nyenengake kanthi telung lampu: cahya sing luwih cerah, ringkih lan ambegan. Mode napas minangka kanca sing ideal karo meditasi lan yoga.

·        Kesatuan Desain Minimalis lan Bahan Alami - Digawe saka pring lan keramik gawenan tangan, diffuser modern lan apik iki cocog banget karo omah sampeyan.

·        Merek - SOICARE mesthi nyedhiyakake kanggo nyedhiyakake produk kesehatan omah sing berkualitas lan aman lan layanan sing dipercaya kanggo pangguna.


specifications

Tegangan Adaptor

100-240V

Power

12W

Noise

<30dB

Material

gelas + pring

Tank banyu

280ML

Koleksi:

Humidifier Impeller-Mist Keren

Keslametan

Mateni daya otomatis nalika ora ana banyu

fungsi:

kaca diffuser oli ultrasonik mist bambu

Ukuran kothak warna:

19 * 19 * 18cm

NW

0.95 kg

GW

1.25 kg


Contact Us