+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

Dehumidifier listrik rumah tangga cerdas


Details cepet

Panggonan Asal:

Shenzhen

Jeneng Brand:

WISATA

Panggil Model:

SP-DH002

Certification:

ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS

Minimal Order Quantity:

500 Potongan

Ukuran Unit

240 * 190 * 440mm

Ukuran Kothak Batin:

300 ** 250 * 520mm

Sumber Kabisan:

100000 potongan saben sasi


Product Description

Dehumidifier,Kompak lan Portable kanggo Kelembapan Dhuwur ing Omah, Pawon, Kamar Tidur, Kamar Mandi, Bawah, Caravan, Kantor, RV, Garasi karo Otomatis mati Mati

Dehumidifier mini kompak lan hotspot iki bisa nyuda kelembapan ing kamar cilik nganti 1200 kaki kubik. Iku cocog kanggo digunakake ing ruang cilik kayata pawon, garasi, ruang paling ngisor, kafilah, lemari klambi, prau lan kanthi desain sing entheng, bisa dipindhah kanthi gampang. Iki nggunakake teknologi peltier majeng sing ora mung efisien energi nanging bisikake sepi banget, supaya sampeyan mbukak kabeh awan lan wengi tanpa swara bising utawa gangguan.

 

1. Gunakake teknologi Thermoelektrik (ora compresser)


2.Pilih tombol mode Pencet kanthi 3 detik kanggo On utawa off, press "mode"key from high speed work menyang kacepetan umum supaya bisa.


3.Tum lan prabawa jinis induksi, nalika tank banyu wis ditinggal, kekuwatan mesin nuduhake yen LED bakal sumunar.


4.Automatis mandheg nalika banyu kebak sistem cahya biru.


5.Anomulasi saluran banyu .3 Liters tank banyu tembakan, bisa dehumidifiy 2L saben dina ing 30 ℃, 80% RH,


6.Work kanthi mode switch AC / DC 90W pasokan, duwe indikator LED otomatis,


7.Pilih saka kacepetan fungsi lan kacepetan dhuwur


Digunakake menyang lemari klambi, ruangan panyimpenan, mlaku-mlaku. lemari, pawon, kabinèt utawa kamar bayi, dll.


specifications

kapasitas

3L

Daya input

90 W

Noise

<=50 dB

input

AC100V-240V

output

DC15V / 6A

Working   Capacity

2L/day (30c   RH80%)

Area Coverage

28 meter persegi

Material

ABS

Ukuran unit

L240 * H435 * W190 (mm)

bobot unit

5.43 Kg

Ukuran kothak warna

L295 * H520 * W245 (mm)


Contact Us