+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

MEREK "PAHLAWAN" kita terkenal ing negara cina lan negara liya.

Wektu: 2020-01-13 Hit 45

MEROIN HERO minangka pabrikan profesional sing melu produksi & ngembangake mesin plastik, kayata mesin niup Film, mesin nggawe Plastik, mesin cetak, mesin daur ulang plastik, mesin pengepakan, lsp. Kanthi pengalaman kinerja profesional pirang-pirang taun lan apik sawise layanan, HEROMACHINE wis disetujoni minangka produk sing mumpuni kanggo proyek Pamrentah lan proyek pribadi ing saindenging 100 negara lan wilayah, kayata Afrika, Timur Tengah, Asia sisih kidul, Amerika Selatan, Eropa kanthi akeh pangguna ing luar negeri.

Kita wis nemtokake tujuan "nggawe produk paling apik, nggawe merek paling apik, nglakokake manajemen sing paling apik, kanggo nanggepi kompetisi globalisasi".

Kita aktif adaptasi kaluwihan saka mitra internasional lan teknik impor sing dhuwur kanggo riset lan pangembangan produk anyar lan peningkatan teknik. Pabrik kita dununge ing Kutha Ruian. Adohe udakara 30 km saka Bandara Wenzhou, 3 jam nganggo sepur ing antarane Shanghai, setengah jam nganggo sepur antarane yiwu.

Kita duwe manajemen apik lan sistem inspeksi kualitas kanggo mesthekake yen saben mesin sampurna ing kualitas. Kita nyedhiyakake layanan sing perhatian lan nganggep para pelanggan minangka bandha sing gedhe. Kita siyap nyedhiyakake layanan pra-penjualan sing apik lan cepet sawise adol. Sampeyan bisa dipercaya produk kanthi persen lengkap.

MEREK "PAHLAWAN" kita terkenal ing negara cina lan negara liya.

Kita pengin kerja sama karo kanca lan berkembang bareng. Kita ngrungokake lan ngarepake panjaluk lan macem-macem proyek uga sukses karo sampeyan!