+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

2021 Pengumuman preinan Dragon Boat Festival

Wektu: 2021-06-01 Hit 218

 传统 端午节 粽子 背景 矢量 素材 (EPS / AI / PNG) _dowebok          

Dear Friends,

Festival Kapal Naga bakal enggal teka, muga-muga preinan padha sugeng rawuh.

Pengaturan preinan kaya ing ngisor iki:

Ruangan kantor ditutup wiwit tanggal 12 Juni 2021 nganti 14 Juni 2021.

Pabrik ditutup saka 12 Juni 2021 nganti 14 Juni 2021.