+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

SP-L09 SOICARE 300 ml gandum kayu 7 Lampu LED minyak esensial aromaterapi diffuser ultrasonik


Details cepet

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

WISATA

Panggil Model:

SP-L09

fungsi:

SOICARE gandum kayu 300 ml 7 Lampu penting minyak aromaterapi diffuser ultrasonik

packing

Kothak warna

Minimal Order Quantity:

500 Potongan

Ukuran paket siji:

19.5x19.5x21cm

Sumber Kabisan:

10000 potongan saben sasi

Certification:

ISO9001-2015, CE, RoHS

Syarat-syarat pembayaran

T / T, LC, PAYPAL, ING INSURANS ALIBABA, PAYONEE


Product Description

·        Waterless Auto shut-off lan BPA Free ---- Kanthi fungsi mati otomatis tanpa banyu, pelembab iki bakal mati kanthi otomatis yen banyu entek. Iki bakal nggawe sampeyan aman lan nglindhungi piranti dhewe uga. Diffuser aromaterapi digawe saka bahan bebas BPA, sing 100% ora beracun lan ramah lingkungan.

·        Teknologi Ultrasonik ---- Diffuser aroma nggunakake gelombang ultrasonik kanggo langsung nguap banyu lan minyak esensial ing tank, kanggo ngasilake kabut wangi sing adhem, lan ngidini aroma bisa ngambang ing udhara, moisturize hawa. Kamar sampeyan bakal kebak wangi, sing bisa turu kanthi luwih apik. Cocog kanggo kamar turu, ruang belajar, kantor, ruang tamu, yoga, SPA, kamar bayi, lsp.

·        7 Lampu Ganti Lampu LED ---- Lampu LED bisa disetel dadi 7 warna sing nyenengake. Sampeyan bisa muter nganggo 7 warna, utawa nyetel dadi siji warna sing tetep. Owahi warna Gamelan kanthi transisi sing alus. Kanthi owah-owahan warna, bisa nggawe swasana romantis.

·       Hadiah Sampurna ---- Diffuser aroma nggunakake desain gandum kayu, kaya potongan hiasan. Pilihan sing apik yaiku nggunakake hadiah kanggo kanca lan kulawarga, penyayang.


specifications

jeneng 

diffuser minyak atsiri aromaterapi ultrasonik

Material

ABS + PC + PP

Daya input

AC100-240V 50 / 60H

kapasitas

300ml

Papat model

1H / 3H / 6H / ON

Jumlah semprotan

30-40ml / jam

bobot

620g

Ukuran unit 

9.5x9.5x16.5cm

Power supply

DC24V, 12W, 500mA

instalasi

Tabletop / Portable


Contact Us