+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

SP-L08 SOICARE 300 ml kepala bawang bombay aromaterapi gandum minyak peteng diffuser


Details cepet
Panggil Model:SP-L08
Certification:ISO9001-2015, CE, RoHS, UL, FCC, SGS
Minimal Order Quantity:100 Potongan
Details Packaging:53.3x36x35cm / 12 Potongan
Sumber Kabisan:100000 lembar sewulan
Product Description
  • Kandhang: aromaterapi kanthi kabut sing adhem, bisa digunakake kanthi tenang, cocog banget kanggo digunakake sajrone urip lan nyambut gawe. Kanthi kapasitas 300ml, mist bisa tahan luwih saka 10 jam. Output mist saka diffuser iki udakara 60-70ml / jam, cocog karo papan 20-30㎡.
  • Keslametan: Dirancang kanthi fungsi mateni otomatis, diffuser bakal mandheg kanthi otomatis yen banyu entek, utawa wektu entek.
  • Cahya: Diffuser aroma iki nduweni 7 lampu LED warna-warni. Uga, saben warna duwe pilihan sing surem lan padhang, tegese cahya bisa muter kanthi 14 warna. Utawa, sampeyan bisa nyetel siji warna sing tetep.
  • Timer: Kanthi tombol "MIST", sampeyan bisa nyetel mist standar lan mist sing kuwat, uga, sampeyan bisa nyetel 4 model timer: 1H, 3H, 6H lan terus-terusan. Fungsi iki mbantu sampeyan nggawe lingkungan sing tenang lan santai.
specifications
kapasitas300ml
Daya input12W
Noise<35dB (A)
inputAC100240V 50 / 60HZ
outputDC24V, 14W, 600mA
MaterialABS + PC + PP
cahya7 lampu LED sing warni
Timer1H / 3H / 6H / ON
KeslametanMateni otomatis nalika ora ana banyu
Ukuran unitΦ16.8 * 14.8cm
bobot unit625g
Ukuran kothak warna17 * 17 * 16.5cm
paket12 bêsik / karton
Ukuran karton53.3 * 36 * 35cm
NW / kartonkg 7.50
GW / kartonkg 8.50
Contact Us