+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

SP-L06 SOICARE 600ML UFO kayu aromaterapi diffuser minyak esensial


Details cepet

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

WISATA

Panggil Model:

SP-L06

fungsi:

SOICARE 600ML UFO woodgrain ultrasonik diffuser minyak esensial

packing

Kothak warna

Minimal Order Quantity:

500 Potongan

Ukuran paket siji:

18.2x18.2x21cm

Sumber Kabisan:

10000 potongan saben sasi

Certification:

ISO9001-2015, CE, RoHS

Syarat-syarat pembayaran

T / T, LC, PAYPAL, ING INSURANS ALIBABA, PAYONEE


Product Description

·        Wektu Operasi Long --- diffuser minyak esensial iki mlaku 12-18 jam kanthi 2 setelan kabut

·        Dekorasi Mewah --- Desain tampilan kayu paling apik alami, cahya kuning sing nyenengake, cocog banget karo dekorasi omah utawa kantor; Setel getaran positif kanggo rapat bisnis lan klumpukan sosial

·        Mood Elevating --- Bisa nganggo minyak esensial kanggo mbantu sampeyan nalika esuk sing alon; Lampu surem ing sisih ngisor kanggo nggunakake awan lan wengi kanthi lancar lan grapyak

                     

·        Gampang & Aman --- Operasi sederhana; Mateni kanthi otomatis nalika banyu entek; Ora panas kalebu alternatif lilin utawa burner sing luwih aman kanggo nguntungake aromaterapi


specifications

jeneng 

diffuser minyak atsiri aromaterapi ultrasonik

Material

ABS + PP

Daya input

AC100-240V 50 / 60H

kapasitas

600ml

Wektu Pakaryan

udakara 18 jam

Jumlah semprotan

30-60ml / jam

bobot

650g

Ukuran unit 

15.2x15x16cm

Pasokan listrik

DC18V, 9W, 500mA

instalasi

Tabletop / Portable


Contact Us