+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

SP-L05 SOICARE 500ml Ultrasonik Humidifier Aromaterapi Penting Minyak Aroma Diffuser


Details cepet

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

WISATA

Panggil Model:

SP-L05

fungsi:

WISATA

500 ml Ultrasonik Humidifier Aromaterapi Penting Minyak Aroma Diffuser

packing

Kothak warna

Minimal Order Quantity:

500 Potongan

Ukuran paket siji:

21 * 21 * 25cm

Sumber Kabisan:

10000 potongan saben sasi

Certification:

ISO9001-2015, CE, RoHS

Syarat-syarat pembayaran

T / T, LC, PAYPAL, ING INSURANS ALIBABA, PAYONEE


Product Description

·        PERANGKAT AROMATERAP: diffuser minyak esensial ultrasonik iki minangka piranti aromaterapi multifungsi sing luar biasa beda karo piranti liyane sing wis digunakake. Fitur tangki banyu gedhe lan gampang dibersihake 500 ml, 7 warna cahya LED sing beda, macem-macem mode nebulizer mist, uga saklar otomatis keamanan sing ngalangi supaya ora kakehan panase yen banyune akeh.

·        Kapasitas Gedhe lan NGARINGKAT KUALITAS AIR: Kanthi kapasitas 500 mililiter, iki apik banget kanggo ruangan gedhe lan wektu kerja bisa nganti 16 jam. Gunakake kanggo ningkatake kualitas udhara lan swasana omah, nutupi ambune Kewan utawa ngrokok, lan nglindhungi kulawarga saka udhara garing, mikroorganisme, alergen lan liya-liyane!

·        MATERI KUALITAS PREMIUM GRATIS BPA: Nalika nerangake diffuser minyak esensial premium, kita nggunakake ora nggunakake apa-apa, nanging botol bahan kelas PP sing paling dhuwur, aman, lan ramah lingkungan digawe saka, uga negara proses produksi -of-the-art lan kontrol kualitas sing ketat.

 ·         Idea Hadiah sing Apik Kanggo Kabeh Wong: Yen sampeyan ing pasar kanggo menehi hadiah sing apik lan praktis, sampeyan bisa mandheg nggoleki. Diffuser minyak esensial aromaterapi sing apik banget yaiku saiki sing migunani lan migunani, sing bisa entuk manfaat saka kabeh wong. Karo kombinasi gaya, desain lan fungsi sing kaya ngono, iku dadi hit sing dijamin kualitas




specifications

jeneng

diffuser minyak penting aromaterapi

kapasitas

500ml

Material

ABS + PP

input

AC100240V 50 / 60HZ

output

DC24V, 13W, 500mA

aksesoris

adaptor, ngukur cangkir

fungsi

Lampu wengi sing lembut & anget / Led warna-warni


Contact Us