+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

SP-L04 SOICARE 400ml gandum kayu cool-mist diffuser minyak esensial Listrik


Details cepet

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

WISATA

Panggil Model:

SP-L04

fungsi:

SOICARE 400ml gandum kayu keren-mist diffuser minyak esensial listrik

packing

Kothak warna

Minimal Order Quantity:

500 Potongan

Ukuran paket siji:

20 * 20 * 24.5cm

Sumber Kabisan:

10000 potongan saben sasi

Certification:

ISO9001-2015, CE, RoHS

Syarat-syarat pembayaran

T / T, LC, PAYPAL, ING INSURANS ALIBABA, PAYONEE


Product Description

·        ING AROMATHERAPY Hadiah 5-IN-1 Hadiah paling apik: diffuser minyak esensial ultrasonik iki minangka piranti aromaterapi multifungsi sing luar biasa beda karo piranti liyane sing wis digunakake. Fitur tangki banyu 400ml sing gedhe lan gampang dibersihake, 7 warna cahya LED sing beda, macem-macem mode diffuse mist, uga saklar otomatis keamanan sing ngalangi supaya ora panas banget yen banyune entek.

·        DIFFUSER AROMATHERAPY LUWIH: Kejaba panggunaan ing aromaterapi, diffuser minyak esensial iki uga bisa digunakake minangka pelembab. Gunakake kanggo ningkatake kualitas swasana omah, nutupi ambune kéwan utawa ngrokok, lan nglindhungi kulawarga saka hawa garing sing garing banget, listrik statis lan liya-liyane!

·        MATERI KUALITAS PREMIUM: Yen nerangake diffuser minyak esensial premium, kita nggunakake ora nggunakake apa-apa kajaba botol kelas bahan PP sing paling dhuwur, aman, lan ramah lingkungan digawe saka, uga state-of- proses produksi seni lan kontrol kualitas sing ketat.

·        Idea Hadiah sing Apik Kanggo Kabeh Wong: Yen sampeyan ing pasar kanggo menehi hadiah sing apik lan praktis, sampeyan bisa mandheg nggoleki. Diffuser minyak esensial aromaterapi sing apik banget yaiku saiki sing migunani lan migunani, sing bisa entuk manfaat saka kabeh wong. Kanthi kombinasi gaya, desain lan fungsi sing kaya ngono, iku bakal dijamin!


specifications

jeneng 

Diffuser minyak esensial gandum kayu 

Material

PP / ABS / PC

Daya input

AC100-240V 50 / 60H

kapasitas

400ml

Wektu Pakaryan

Nganti 12 jams

Jumlah semprotan

30-60ml / jam

bobot

720g

Ukuran unit 

17 * 17 * 21 cm

Mode wektu

1h / 3hrs / 6hrs / ON

Power supply

DC24V 0.65A

instalasi

Tabletop / Portable


Contact Us