+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

SP-G06 SOICARE omah mini 100ml aromaterapi ultrasonik pelembab minyak esensial diffuser


Details cepet

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

WISATA

Panggil Model:

SP-G06

fungsi:

SOICARE omah mini 100 ml aromaterapi ultrasonik pelembab udara penting diffuser minyak

 

packing

Kothak warna

Minimal Order Quantity:

500 Potongan

Ukuran paket siji:

10 * 10 * 16mm

Sumber Kabisan:

10000 potongan saben sasi

Certification:

ISO9001-2015, CE, RoHS

Syarat-syarat pembayaran

T / T, LC, PAYPAL, ING INSURANS ALIBABA, PAYONEE


Product Description

SP-G06 SOICARE omah mini 100ml aromaterapi ultrasonik pelembab minyak esensial diffuser 



·        ►HOMEWEEKS 100ML PORTABLE DIFFUSER PORTABLE - Bisa digunakake minangka Aromaterapi Diffuser, Humidifier utawa Night-light, Sampeyan bisa nggawa ing plancongan kanthi desain portebel. Ana pirang-pirang warna lan warna puteran sing dipilih kanggo nggawe suasana sing apik ing kamar sampeyan ing wayah wengi.

·        ► OPERASI SIMPUL lan MANUSIA - Diffuser mati kanthi otomatis nalika level banyu / minyak terlalu sithik utawa wektu wis entek, sing bisa njamin keamanan lan katenangan pikiran. Gampang disiyapake lan kabeh fungsi gampang dioperasikake, sanajan bocah bisa ngerti.

·        ► Pelembab kabut ultrasonik ing omahku menehi kabut sing alus lan alus sing bisa ngasilake ruang omah lan nggawe kulit garing. Iki uga mbantu sampeyan ambegan luwih apik nalika turu kanthi kondisioner.

                  ·      ►PENCENYA NGASARake FATIGUE - Wenehake minyak esensial, diffuser minyak esensial iki ngisi ruangan kanthi wewangian sing apik sing bisa ngundhakake semangat lan ngatasi stres saka dina sing stres lan kesel, sampurna kanggo ngubur rokok sing wangkal lan ambu ora enak, mbantu supaya tentrem turu diubengi wangi arum.


specifications

kapasitas

100ml

daya 

12w

 gangguan

<35dB (A)

output kabut

17-25ml / jam

materi

ABS + PP

wektu kerja maksimal

6hrs

aksesoris

panci ukur, manual, adaptor

Ukuran unit

20X18X20 cm

nglamar papan

aroma 15 m², lembab 8m²


Contact Us