+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

About

TENTANGKOH KOMPUTER KAMI

Sunpai Industries Limited khusus kanggo produk wangi luwih saka 15 taun, sing duwe insinyur sing apik kanggo pesenan OEM lan ODM.

Swara 15 taun pengalaman OEM, kanthi merek sing duwe dhiri - SOICARE, wis nggawe hubungan bisnis luwih saka 300 pelanggan ing saindenging jagad, utamane kanggo Eropa, Amerika Lor, Rusia, Australia lan Dubai. Sertifikasi ISO, FCC, UL, RoHS, CE&GS.

SOICARE nawakake pelanggan kanthi cara sing gampang kanggo toko kanggo macem-macem pilihan gaya urip kanthi rega sing menarik liwat situs web, sing kasedhiya ing pirang-pirang basa utama.

www.aroma-diffusers.com nawakake produk ing kategori inti diffuser aroma, pelembap, lilin wangi.

Pilih Soicare, pilih gaya urip sing sehat.

WHY CHOOSE US


SOICARE nawakake pelanggan kanthi cara sing gampang kanggo toko kanggo macem-macem pilihan gaya urip kanthi rega sing menarik liwat situs web, sing kasedhiya ing pirang-pirang basa utama.

  • KAYU KABUPATEN
    KAYU KABUPATEN

    Kualitas kabeh produk dijamin luwih saka 10 prosedur kontrol kualitas, komitmen kontrol kualitas 100%.

  • KAMPUNG KANGGO
    KAMPUNG KANGGO

    Amarga kita duwe tim produksi profesional lan garis pemasangan sing efisien, kita bisa njamin pangiriman kanthi pas.

  • HARGA KOMPETITI
    HARGA KOMPETITI

    Kita minangka pabrik profesional lan dilengkapi, lan kita bisa nawakake produk sing dipercaya karo rega kompetitif.

  • PANUDUNG PUTIH
    PANUDUNG PUTIH

    Sanajan kita duwe pilihan pengiriman kayata FOB lan CIF, sampeyan mesthi tampil milih apa wae sing dikarepake.

KANGGO KAMI


Workshop

Workshop

Workshop

Workshop

Warehouse

Warehouse

Watesan deteksi

Watesan deteksi

Kamar conto

Kamar conto

Kantor

Kantor

CERTIFICATE