+ 86 13114419443

Kabeh Kategori
EN

ABOUT OUR COMPANY

Sunpai Industries Limited khusus kanggo produk wangi luwih saka 15 taun, sing duwe insinyur sing apik kanggo pesenan OEM lan ODM.

Over 15 years OEM experience, with self-owned brand--SOICARE, has established the business relationship for over 300 customers all over the world, especially for Europe, North America, Russia, Australia and Dubai. ISO, FCC, UL, RoHS, CE&GS certificated.

SOICARE nawakake pelanggan kanthi cara sing gampang kanggo toko kanggo macem-macem pilihan gaya urip kanthi rega sing menarik liwat situs web, sing kasedhiya ing pirang-pirang basa utama.

www.aroma-diffusers.com offers products in the core categories of aroma diffusers, humidifiers, scented candles.

Choose Soicare, choose the healthy lifestyle.

WHY CHOOSE US


SOICARE nawakake pelanggan kanthi cara sing gampang kanggo toko kanggo macem-macem pilihan gaya urip kanthi rega sing menarik liwat situs web, sing kasedhiya ing pirang-pirang basa utama.

  • QUALITY FIRST
    QUALITY FIRST

    Kualitas kabeh produk dijamin luwih saka 10 prosedur kontrol kualitas, komitmen kontrol kualitas 100%.

  • KAMPUNG KANGGO
    KAMPUNG KANGGO

    Amarga kita duwe tim produksi profesional lan garis pemasangan sing efisien, kita bisa njamin pangiriman kanthi pas.

  • HARGA KOMPETITI
    HARGA KOMPETITI

    Kita minangka pabrik profesional lan dilengkapi, lan kita bisa nawakake produk sing dipercaya karo rega kompetitif.

  • PANUDUNG PUTIH
    PANUDUNG PUTIH

    Sanajan kita duwe pilihan pengiriman kayata FOB lan CIF, sampeyan mesthi tampil milih apa wae sing dikarepake.

KANGGO KAMI


Workshop

Workshop

Workshop

Workshop

Warehouse

Warehouse

Detection limit

Detection limit

Kamar conto

Kamar conto

Kantor

Kantor

CERTIFICATE